Sleek Matte Me

Produk baru

Matte Me is a matte finish liquid lipstick that glides on in one smooth application, with no need for a second coat.

Birthday Suit is a classic wearable nude,that can be teamed with Au Naturel i-Divine on eyes for an enhanced you. The light as air texture provides you with comfortable wear for hours, that doesn’t cake, flake or dry out, ensuring long lasting colour all day.

Lebih detail

Beli produk ini untuk mendapatkan 1 poin. Total belanja Anda akan memperoleh 1 poin yang bisa dikonversi kedalam voucher senilai IDR 1.000.


Info lainnya

INGREDIENTS

Dimethicone, Hydrogenated styrene Isoprene copolymer, Ceresin, Silica, BHT, Propylparen May Contain: TITANIUM DIOXIDE/CI77891 RED,IRON OXIDE/CI77491 YELLOW,IRON OXIDE/CI77492 D&C Orange NO.5CI45370:2 D&C Red NO.6CI15850:2

HOW TO USE

Step One:

  • Apply with precision using the applicator provided or with your finger tips evenly, layering colour and intensity as you go.

Step Two:

  • Part your lips, and gently blot using a tissue to remove any excess.

Review

Peringkat 
2016-09-28

Dry matte

Aku sebenernya cukup suka sama shade bday suit, cuman di aku dia krg tahan lama dan cukup keliatan garis2 bibirku. Dan perlu beberapa oles br keliatan di bibir. Yg aku suka sih packagingnya ya dia ok banget ga keliatan murahan

    Peringkat 
    2016-09-19

    Like it !

    aku suka sama lipstik ini,
    warnanya cantik sekali tapi favorite aku yang shade shabby chic.
    cukup satu layer warnanya udah cantik ajdi gausah tebel-tebel makenya, udah gitu keringnya cepet dan matte finish jadi bibir kita kaya velvet & gak bikin bibir kering, tapi ini gak terlalu awet kalo kita pake makan dan dihapusnyapun ga susah .

      Tulis komentar Anda

      Sleek Matte Me

      Sleek Matte Me

      Matte Me is a matte finish liquid lipstick that glides on in one smooth application, with no need for a second coat.

      Birthday Suit is a classic wearable nude,that can be teamed with Au Naturel i-Divine on eyes for an enhanced you. The light as air texture provides you with comfortable wear for hours, that doesn’t cake, flake or dry out, ensuring long lasting colour all day.