Sale! Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment 50 gr Lihat lebih detail

Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment 50 gr

GGT-8615

Produk baru

Description:

THIRSTYMUD™ uses our-most advanced hydration active technologies, providing deep instant Hydration. THIRSTYMUD™ Hydrates, Moisturizes, Restores, Replenishes & Calms the skin. Designed for Men & Women. New Super Technologies inTHIRSTYMUD™ will leave you with Hydrated Heart Pounding Glowing Skin.

Lebih detail

Produk ini telah habis stok

Beli produk ini untuk mendapatkan 5 poin. Total belanja Anda akan memperoleh 5 poin yang bisa dikonversi kedalam voucher senilai IDR 5.000.


IDR 594.930

-30%

IDR 849.900

Info lainnya

Use 2-3 times per week or when needed. Apply an even layer to clean dry skin. Can be used on the Face, Neck & Décolleté. DAY USE: Leave on for 10-20 minutes allowing product to absorb into the skin, wipe off with tissue and massage remaining product into skin or wash-off with water.NIGHT USE: Leave on to infuse the skin with moisture & wake up with extremely hydrated skin.IN-FLIGHT USE: Apply at the beginning of the flight & leave on for flight duration.TIP: Calms and restores post-shave skin.

Review

Peringkat 
2016-09-27

Kulit kenyal dan lembab idamanku

Semenjak heboh exfoliating toner & treatment aku jd sering pake product2 yg berbau exfoliating.. good genes, alpha h liquid gold, pixi, frank scrub.. memang kece bgt hasilnya TAPI.. yg namanya exfoliating itu bikin kulit kita kering dan jadilah kulitku cracking dan mengelupas2 kecil dan kulit agak menggelap (over exfo). Apapun makeup yg aku pake serasa jd kurang nempel.. lalu mulailah cari2 product hydrating yg bagus untuk mengimbangi product exfoliating yg aku pakai. Lalu coba glamglow thirstymud ini enaaak. Muka bener2 lembab, halus dan bouncy. Bener2 penyelamat bgt deh ini ❤

  • 1 dari 1 orang menggangap ulasan ini berguna.

Tulis komentar Anda

Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment 50 gr

Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment 50 gr

Description:

THIRSTYMUD™ uses our-most advanced hydration active technologies, providing deep instant Hydration. THIRSTYMUD™ Hydrates, Moisturizes, Restores, Replenishes & Calms the skin. Designed for Men & Women. New Super Technologies inTHIRSTYMUD™ will leave you with Hydrated Heart Pounding Glowing Skin.